Het avontuur van Pre-Beans...

opgericht in 2022.

Pre-Beans is ontstaan uit een passie voor heerlijke koffie vanuit drie ondernemende studenten. Bas, Koen en Stan zijn vol goede moed de koffiebranche ingedoken, niet wetende waar ze eigenlijk aan zouden beginnen. 


De drie mannen zijn tijdens de studie Ondernemerschap & Retail management aan de HAN, allemaal een andere richting op gegaan, maar het contact over Pre-Beans is nooit verwaterd. Langzaam maar zeker begon de onderneming steeds meer vorm te krijgen en anno 2022 besloten de mannen om er nu dan echt volle bak voor te gaan. 


"Met de gedachte om zoveel mogelijk zelf te doen, zijn we een behoorlijk eind gekomen. Van het bouwen van onze eigen website, tot aan het uitwerken van een ondernemings en marketingplan. Het feit dat we eigenlijk alles zelf hebben gedaan geeft ons een voldaan gevoel. "Het is een leerzaam proces dat je alleen maar kan ondervinden door  het zelf uit te voeren." - Stan 


Hoe de toekomst voor Pre-Beans eruit ziet?

Het uitbreiden van het aanbod zal de volgende stap zijn. Dit met name om de koffieliefhebber niet meer alleen in bonenkoffie, maar ook in de vorm van cups te kunnen voorzien. Daarnaast speelt verduurzaming ook een belangrijke factor in de toekomst van Pre-Beans. 


"Het werken met biologisch afbreekbare producten is een trend waar wij als onderneming graag op in zouden willen spelen" - Bas 


                        Waar we voor staan

Onze drijfveer?

  • Kwaliteit - uitgebreid geteste melange

  • Eerlijkheid – koffieboeren krijgen waar zij recht op hebben

  • Gemak – altijd genoeg koffie in huis, zonder de deur uit te hoeven gaan!