Even voorstellen:

Het team van Pre-Beans

Pre-Beans Bas van de Mond

Bas van de Mond

Medeoprichter

De man die de website draaiende houdt. Bas noemen wij nou een perfectionist. Een oog voor detail en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de site te verbeteren.  Af en toe iets te ongeduldig , maar he … niemand is perfect toch?Het favoriete kopje koffie van Bas:

Het eerste kopje koffie van de dag, precies om 07:30 uur. De voorkeur gaat uit naar de Premium Blend omdat het een subtiele maar volle smaak heeft. Het kopje koffie bevat 138,65 ml koffie met een cafeΓ―negehalte van exact 72,5 mg. Tsja, wat verwacht je anders van een perfectionist. ;)

Pre-Beans Koen Verschuren

Koen Verschuren

Medeoprichter

Het perfecte aanbod voor de koffieliefhebber creΓ«ren. Dat is waar Koen energie van krijgt. Hij zorgt ervoor dat de kwaliteit van onze koffiebonen met daarbij de behoefte van de koffieliefhebber naadloos op elkaar aansluiten. Het liefst praat Koen de hele dag over onze ambitieuze oplossing.

Het favoriete kopje koffie van Koen:
Het kopje koffie direct na het avond eten is toch wel mijn favoriet.  Mijn voorkeur gaat uit naar de Classic Blend, het heeft een hoog cafeΓ―negehalte en het zorgt ervoor dat ik niet op de bank neerplof en in een after dinner dip raak.  Hierdoor ik kan mijn avond productief besteden.
Pre-Beans Stan Lesmeister

Stan Lesmeister

Medeoprichter

Creativiteit uiten in de vorm van teksten, Instagram posts en campagnes is iets waar Stan maar al te enthousiast van wordt. Met een nauwkeurige en kritische blik zorgt Stan dat het aanzien van Pre-Beans niet alleen kloppend, maar ook uitnodigend is. Het favoriete kopje koffie van Stan:

Vroeg opstaan, sporten en aan het werk. Mijn favoriete bakkie vindt midden op de dag plaats. Wanneer ik even de stad in loop voor een heerlijk bakkie. Met voorkeur van de Premium Blend. Even een rustmomentje,  lekker genieten en met nieuwe  energie de dag voortzetten.  

Onze missie...

"Om de koffieliefhebber te voorzien van heerlijke koffie op ieder moment van de dag"

Pre-Beans

Pre-Beans handtekening